תבשיל בקר אחורי וברוקולי
תבשיל בקר אחורי וברוקולי
(ירקות שורש)
ל- 4 סועדים
מצרכים
2 קילו - כך, צ'אך,אווזית,חתוך דק
1 כוס מרק בשר
כוס דל נתרן רוטב סויה(קיקומן) 2כפות
כוס סוכר חום 1 כף .
שיני שום קצוץ 4 י'ח,
שומשום שמן 1 כף.
קורנפלור 4 כפות.
1 ראש ברוקולי, חתוך לפרחים
מים כוס
אופן הכנה
הכן את הכנס של crockpot,(סיר חשמלי)
לערבב יחד מרק בשר,מים, רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום, ושום.
אחרי ערבוב מוסיפים את הבקר.
מכסים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 שעות.
לאחר 4 שעות,
לערבב יחד קורנפלור ומים(את המים לוקחים מהציר שבסיר) בקערה קטנה.
*(אפשאר לשלב ירקות שורש, ומבשלים 30 דקות)
מוסיפים לסיר ומערבבים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים בעדינות .
מכסים עם מכסה ומבשלים 10 דקות לבשל ברוקולי לעבות רוטב.
מגישים עם אורז לבן חם.