אסאדו עגל חלב בדבש וחרדל
ספייריבס עגל חלב בדבש וחרדל
חומרים ל-4־6 מנות
ספייריבס עגל חלב במשקל 1.5־2 ק"ג
למשרה חרדל ודבש
1/2 כוס שמן זית
2 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
3 שיני שום קצוצות גס
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את החרדל והדבש
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה. מושחים את הנתח במשרה, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך לילה.
צלייה
1. צולים את הנתח על גריל חם במשך 2 דקות בכל צד.
2. מגביהים את רשת הגריל (בעזרת התקן מיוחד או בעזרת אבנים) לגובה 40 ס"מ מהאש. מזיזים את הגחלים ממרכז
הגריל לצדדים וצולים את הנתח במשך שעה וחצי, תוך כדי הפיכתו כל 10 דקות.
אווזית ממולאת בבשר צלויה
אווזית צלויה ממולאת בבשר, אגוזים ועשבים ירוקים
אנטריקוט בתנור
רוסטביף בתנור
גלילות שייטל עם פרוסות אווז
גלילות שייטל עם פרוסות אווז ועלי תרד
חזה עגל אפוי
חזה עגל אפוי
סירות חצילים
סירות חצילים ממולאות בבשר בקר וכבש עם טחינה בסומק
פאיטס פילה
פאיטס פילה עם גווקאמולה וטורטיות חמות גוואקמולה
פרגית בדבש וחרדל
פרגית בדבש וחרדל
קדרת כתף עגל
קדרת כתף עגל בתוספת סלט חם
שוקיים עוף
צלי של שוקי עוף עם אורז