הזמנה טלפונית:
03-6336767

פסטרמה הודו

פסטרמה  ביתית

המרכיבים:
1/2
חזה הודו נקבה מנוקה (במשקל של 1 ק"ג)
1
כף גדושה פפריקה
2 כפות חרדל
3 כפות דבש
3 שיני שום כתושות שום
מעט שמן קנולה
מעט פלפל שחור


 

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הטעם עד שיהפוך למרקם ממרחי וצבע אחיד
למרוח את חזה ההודו במשרה להשרות אותו לפחות מינימום 3 שעות
רצוי לילה קודם.


הצלייה:
לחמם תנור לחום מירבי
להכניס את הנתח כשהוא בטמפרטורת החדר על רשת התנור – אנחנו רוצים לצלות
את הנתח לא לבשל (לשים מתחת לרשת מגש לאגירת הנוזלים)
ולהנמיך את התנור ל 180 מעלות
זמן צלייה בתנור כ 60 דקות לנתח ששוקל 1 ק"ג . עד שהבשר עשוי לגמרי,
בזמן הצלייה לזלוף על חזה ההודו את הנוזלים שניגרו ממנו

 

לאחר הצלייה:
**אסור  לפרוס**, אלא רק אחרי שהנתח מתקרר!
כאשר אנו חותכים נתח חם של בשר ועוף כל הנוזלים הטבעיים (העסיסיות)
יוצאים ואת זה אנו לא רוצים.


אחסנה:
הפסטרמה מחזיקה במקרר כ- 4 ימים,

עטופה בנייר אפיה וסגורה בשקית ניתן גם לאחסן בקופסת אטומה או

לחלק למנות ולהקפיא אם אין ברירה, להפשיר רק במקרר.
 


 

אווזית ממולאת בבשר צלויה

אווזית צלויה ממולאת בבשר, אגוזים ועשבים ירוקים

אנטריקוט בתנור

רוסטביף בתנור

גלילות שייטל עם פרוסות אווז

גלילות שייטל עם פרוסות אווז ועלי תרד

המבורגר

המבורגר מבשר בקר טחון טרי (חלק: שייטל) עם לחמניות טריות

חזה עגל אפוי

חזה עגל אפוי

סירות חצילים

סירות חצילים ממולאות בבשר בקר וכבש עם טחינה בסומק

פאיטס פילה

פאיטס פילה עם גווקאמולה וטורטיות חמות גוואקמולה

פרגית בדבש וחרדל

פרגית בדבש וחרדל

קדרת כתף עגל

קדרת כתף עגל בתוספת סלט חם

שוקיים עוף

צלי של שוקי עוף עם אורז

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767