הזמנה טלפונית:
03-6336767

בריסקט עגל אפוי

חזה עגל אפוי

חזה עגל אפוי

רכיביםל 10- סועדים

 

חזה עגל טרי (בריסקט) 4 ק"ג (ללא עצם, עם השומן)

שיני שום 10 יח'

כוסברה צרור 1

חומץ יין אדום ¾ כוס

בצלים ½ 1 (פרוס דקדק)

קמח 1 כף

שקית קוקי איכותית גדולה

 

אופן הכנה

  1. מניחים את חזה העגל על משטח העבודה כשהשומן כלפי מטה,

    לוקחים שיפוד ומנקבים עד להגעה לשומן לאורכו ולרוחבו.

  2. שמים בבלנדר- שום, כוסברה, וחומץ יין.

    מעבדים לתערובת חלקה, משלבים את התערובת עם החזה עגל לתוך שקית קוקי.

    ומשרים במקרר ל-24 שעות.

  3. מחממים תנור 150 מעלות.

    מוצאים את החזה עגל מהמקרר.

    ומוסיפים- קמח כף, בצל ½ 1 חתוך דקדקד(את הבצל מניחים על הבשר חזה עגל ולא השומן).

  4. שמים את השקית (כשהשומן כלפי מעלה) בתבנית אפיה ומניחים בהמצאה התנור למשך 6 שעות.

  • אפשר להגיש עם ירקות שורש (שעה לפני שמוצאים את חזה עגל ,שמים בתנור ירקות שורש ,ומוכן ביחד)

  • אם איין ברשותכם שקית קוקי במידה גדולה( מניחים את החזה עגל בתבנית אלומניום כשהשומן כלפי מעלה ועוטפים את כל התבנית בנייר אלומיניום ).​
  • לפני הגשה את החזה עגל ומורידים את השומן הנותר
  • בהגשה חותכים את חזה עגל פרוסות דקות ומזלפים מעל את המרינדה.

 

בתאבון

 

אווזית ממולאת בבשר צלויה

אווזית צלויה ממולאת בבשר, אגוזים ועשבים ירוקים

אנטריקוט בתנור

רוסטביף בתנור

גלילות שייטל עם פרוסות אווז

גלילות שייטל עם פרוסות אווז ועלי תרד

המבורגר

המבורגר מבשר בקר טחון טרי (חלק: שייטל) עם לחמניות טריות

סירות חצילים

סירות חצילים ממולאות בבשר בקר וכבש עם טחינה בסומק

פאיטס פילה

פאיטס פילה עם גווקאמולה וטורטיות חמות גוואקמולה

פרגית בדבש וחרדל

פרגית בדבש וחרדל

קדרת כתף עגל

קדרת כתף עגל בתוספת סלט חם

שוקיים עוף

צלי של שוקי עוף עם אורז

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767