בשר טרי
החיפוש אחר אטליז המוכר בשר טרי ואיכותי לא תמיד מניב תוצאות מוצלחות. לעיתים לוקח זמן רב לחפש אטליז מקצועי שמוכר בשר טרי. הבחירה באטליז יכולה לנבוע מהמלצות העוברות מפה לאוזן ואפילו הרגלים שהושרשו מהמשפחה, אבל לפעמים רכישה אחת עושה את כל ההבדל ואתם יכולים רק להרוויח.
טיפים לבחירת בשר טרי באטליז או בקצבייה
כאשר באים לרכוש בשר טרי חשוב להסתכל מקרוב על הבשר ולבדוק את גוון הבשר כדאי לבדוק שהבשר באמת טרי.
- בשר בקר טרי יהיה בצבע אדום מבריק או בצבע אדום בורדו לפי גיל החיה שנשחטה. מרקמים וצבעים כהים יותר יכולים להעיד שהבשר לא טרי.
- מומלץ לבדוק שנתח הבשר לא צמיגי וקפיצי למגע, דבר שיכול להעיד על בשר מיושן ולא טרי.
- מומלץ לבדוק כי בנוסף לכשרות המצוינת בחנות יש תעודת כשרות ברמה גבוהה ואפילו מהודרת. לשרעבי שיווק בשר יש תעודת כשרות שמעידה על מכירת בשר כשר. לקראת החגים החשיבות לתעודת כשרות עולה.
בואו לבחור בשר טרי וכשר בקצביה שרעבי שיווק בשר, הקצביה הוותיקה והמוכרת באור יהודה.