הזמנה טלפונית:
03-6336767

בשר טרי

אוסובוקו עגל

אנטריקוט פרימיום

אסאדו שפונדרה

בשר בקר טחון

וייסבראטן

חזה בקר

כבד עגל

לשון עגל

פילה מדומה

צלי כתף עגל חלב

אוסובוקו עגל חלב

בשר בקר-טחון עם שומן כבש

בשר ראש

חזה בקר

כף

כתף עגל

כתף עגל חלב

מח עצם

פילה מדומה עגל חלב

צלי כתף

צלעות-עגל

רגל עגל

ריאות-עגל

החיפוש אחר אטליז המוכר בשר טרי ואיכותי לא תמיד מניב תוצאות מוצלחות. לעיתים לוקח זמן רב לחפש אטליז מקצועי שמוכר בשר טרי. הבחירה באטליז יכולה לנבוע מהמלצות העוברות מפה לאוזן ואפילו הרגלים שהושרשו מהמשפחה, אבל לפעמים רכישה אחת עושה את כל ההבדל ואתם יכולים רק להרוויח.

טיפים לבחירת  בשר טרי באטליז או בקצבייה

כאשר באים לרכוש בשר טרי חשוב להסתכל מקרוב על הבשר ולבדוק את גוון הבשר כדאי לבדוק שהבשר באמת טרי.

  • בשר בקר טרי יהיה בצבע אדום מבריק או בצבע אדום בורדו לפי גיל החיה שנשחטה. מרקמים וצבעים כהים יותר יכולים להעיד שהבשר לא טרי.
  • מומלץ לבדוק שנתח הבשר לא צמיגי וקפיצי למגע, דבר שיכול להעיד על בשר מיושן ולא טרי.
  • מומלץ לבדוק כי בנוסף לכשרות המצוינת בחנות יש תעודת כשרות ברמה גבוהה ואפילו מהודרת. לשרעבי שיווק בשר יש תעודת כשרות שמעידה על מכירת בשר כשר. לקראת החגים החשיבות לתעודת כשרות עולה.

בואו לבחור בשר טרי וכשר בקצביה שרעבי שיווק בשר, הקצביה הוותיקה והמוכרת באור יהודה.

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767